As vrea sa fac ceva inedit….

By Vios

octombrie 1, 2017 Ganduri No comments

O zi banala, o zi in care simt ca as vrea sa fac ceva inedit, sa evadez pur si simplu, undeva departe de stres, zgomot si vorbe spuse in vant.

Fiind o fire deschisa, insa nu foarte comunicativa, in sensul sa turui vorbe vrute si nevrute, imi place sa port un dialog simplu, concret si civilizat. Nu-mi plac deloc discutiile gratuite, fara fond, doar cu o forma incarcata de cuvinte.

Nu-mi plac convorbirile telefonice, purtate doar de dragul de a vorbi, nu-mi plac vizitele, in care sa stau si sa port discutii nesfarsite…, nu-mi place aglomeratia absolut deloc; nu stiu daca este bine sau nu, pentru ca, pana la urma, pe langa politeturi, fiecare dintre noi trebuie sa alegem ce ne face bine si ce nu.

Sfarsitul acesta de saptamana l-am asteptat destul de mult, in sensul ca am avut aglomerat la serviciu si ma simt obosita, neavand pana acum nicio zi de concediu.

As vrea sa stau tolanita intr-un balansoar, undeva intr-un loc frumos de munte, sa privesc un tablou montan si sa ma bucur de aerul curat si de linistea absoluta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.