Preambul de sarbatori

By Vios

noiembrie 22, 2017 Ganduri No comments

Plimbandu-ma prin magazine, sa cumpar maruntisuri pentru „cosul zilnic”, decoratiunile de Craciun mi-au invadat privirile, chemandu-ma parca printre rafturi sa le cumpar sau macar sa le privesc stralucirea si coloristica.

Rafturile erau pline cu globuri in toate culorile, predominand rosul, auriul si argintiul, cu decoratiuni de tot felul, ghirlande, casute, reni, oameni de zapada, Mos Craciuni, clopotei, saniute, clopotei, funde, coronite, sfesnice, ingerasi, etc.

Nu puteam sa trec pe langa ele, fara sa le admir, fara sa ma bucur de imaginea lor. Dintotdeauna mi-au placut decoratiunile de Craciun, nerezistand in niciun an fara sa cumpar ceva.

De aceasta data, doar am trecut cu privirile, atat; nu stiu de ce nu am cumparat nimic, poate din motivul ca am o multime sau poate ca mai este timp destul pentru cumparaturi de acest fel.

Acest tablou al magazinelor gatite pentru sarbatoarea Craciunului si aprovizionate cu brazi, decoratiuni si dulciuri specifice este intr-adevar un preambul al sarbatorilor de iarna, mai ales ca deja ne aflam la sfarsitul lunii noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.