Sfarsit de primavara

By Vios

martie 29, 2018 Ganduri No comments

Vremea pare ca si-a revenit, in sensul ca a inceput sa se incalzeasca; deja simt ca afara este intr-adevar primavara. Mergand pe jos, catre casa, am auzit ciripitul pasarelelor, ce vesteau parca vremea frumoasa ce are sa vina.

Era cazul ca acest sfarsit de martie sa fie mai calduros, mai binevoitor cu noi. Atmosfera imblanzita de razele soarelui parea ca imbratiseaza totul in jurul meu, chiar si pe mine, dornica de caldura dupa atata frig ce parea ca nu se mai termina.

Bucuroasa, mi-am schimbat in graba si toaletele, trecand la cele de primavara, alegand unele mai usoare, in culori mai deschise (bineinteles incluzand culorile mele preferate: negrul, albul, griul, bleumarinul).

Sub cerul nu prea senin, mergeam pe bulevardul scaldat in atmosfera reala a primaverii. Privind mai atent catre copacii ce strajuiau aleile deabia dezmortite de frig, am observat mugurii mici care incercau cu stangacie sa scoata la iveala frunza tanara, de un verde crud si florile tinere, in culori de galben, roz sau alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.